martes, 12 de agosto de 2008

Cinquena Tirada

He trobat moltes escenes Maya. Ara el més difícil es l'elecció. Però descartarè les menys completes,(Ilumincació,Sombres,Refelexes,Degradats,Transparencies,etc..). Però hi habia una escena de un Ferrari Maranello, que semblava real, era perfecte. Serà l'escena que renderitzarè i farè totes les proves. Amb 1,2,3,4CPU's; 512 o 1 Ram,Canvi de resolució del render. I d'aqui treure les taules de rendiment del meu clúster.

lunes, 11 de agosto de 2008

Quarta Entrega!

Actualment, tinc instalat Windows XP sp2 (Bloom), ja que, tenia instalat Windows XP Sp3 i no era molt limitat, ja que era Lite. Li faltaven alguns serveis, alguns protocols, etc.. cosa que feia impossible la conexió entre el Master i els Slaves(Cluster). Per això vaig probar de executar Maya al Master i tenir executant-se el plug-in necessari perque el clúster ajudés a renderitzar amb Maya, MentalRay Satelite. Aleshores, amb el XP SP3, no va ser posible, y al probar-ho amb una instalació del SP2 Bloom, el vaig decidir instalar a tots els discs durs.

Pero encara no he descartat la posibilitat de tenir el clúster am linux i algun sistema de blanceig de cargues, y de clustering. Però la renderització amb Maya, serà la proba més concurrent de que la quantitat de nuclis, es proporcional a la velocitat de calcul.